Mesec oktober na POŠ Holmec

Pričeli smo ga s prav posebnim tednom in sicer s tednom otroka. O tem tednu smo se z učenci veliko pogovarjali. Da bi ga čim bolje doživeli, smo ga polepšali z mnogimi dejavnostmi. Že teden prej nas je obiskala knjižničarka Mojca, v samem tednu sta nas  obiskala policist in koordinator prometa. Varno sta nas pospremila čez prehod na Poljani in nas podučila o pomenu prometne varnosti. Krojaček Hlaček nas ni obiskal, smo ga pa zato izdelali kar sami, celo več njih. Kar dvakrat je na šoli dišalo po pečenih kostanjih, ki so bili odlični.

V tednu kasneje smo izvedli pouk malo drugače. Z avtobusom smo se odpravili na šolo Franja Goloba Prevalje, kjer smo skupaj z učenci, učiteljem športne vzgoje in učiteljico  iz centralne šole imeli športno vzgojo v čisto pravi telovadnici. Računalničarja sta nam pomagala pri usvajanju računalniških veščin. Ogledali smo si šolsko knjižnico, kjer nas je pozdravila ga. ravnateljica. Odšli smo še na ogled razstave našega bivšega učenca Matica, ki nam je predstavil svojo zbirko obeskov. Zagotovo je v komu prebudil zbirateljsko žilico.

Peš smo se odpravili proti železniški postaji in odpotovali z vlakom do Holmca,  polni lepih vtisov in zanimivih občutij.

Related Images:

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)