V sredo so imeli učenci ŠPORTNI DAN na daljavo, ki je potekal nekoliko drugače. Učitelji smo jim pripravili zanimive aktivnosti, dejavnosti, naloge, izzive, ki so jim sledili s pomočjo aplikacije na telefonu – Actionbound.

Učenci so sledili napotkom in opravljali različne izzive med pohodom. Posneli so šumenje listja, opisali poljubno drevo, tekli ob glasbi, ustvarjali matematične izraze z naravnimi materiali, preskakovali palico v dolžini svoje višine, izdelali koordinacijsko lestev s pomočjo vej in na njej izvajali koordinacijske vaje, iskali gozdne plodove, zadevali drevo s storži …   Učitelji pa smo preko aplikacije od učencev dobili vse potrebne povratne informacije o izvedbi in njihovih občutkih športnega dne.

Občutki učencev po športnem dnevu so bili sledeči:

  • Naloge so se mi zdele super, počutila sem se dobro, ni mi všeč, da je nalog že konec, sem se zabavala.
  • Športni dan je bil zanimiv, počutil sem se super, moji občutki so veselje, sreča.
  • Med dejavnostmi sem se zelo zabavala, nekatere so bile naporne 😊
  • Bilo je fajn, ker sva z mamo bili skupaj, a bilo je kar mrzlo. Dejavnosti so bile super, a jih je bilo prehitro konec. Tak športni dan bi lahko večkrat ponovili.
  • Športni dan je bil zanimiv. Počutila sem se utrujeno. Občutki so bolj slabi zaradi slabega vremena. Dejavnosti so bile zabavne.

Utrinki športnega dne:

 

Tjaša Hace

Bitmoji Image

Related Images:

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)